Verkopen via De Bierbib

 

De Bierbib is een initiatief van de streek, door de streek, voor de streek. Omdat De Bierbib gevestigd is in het landelijke Messelbroek langs de Demer, is die streek de combinatie van het Hageland en de Zuiderkempen. De Demer snijdt hier pal doormidden.

Het is De Bierbib's missie om lokale, ambachtelijke bieren, brouwers en bierfirma's bekend te maken bij het grotere publiek. Alle bieren die verkocht worden in onze shop, vinden hun oorsprong in een straal van 25 km rond Messelbroek. Dat is dan ook meteen de eerste en quasi enige voorwaarde om in aanmerking te komen voor verkoop via onze shop. Of ... anders ook deze nog; ze moeten de smaaktest door de Bierbliothecaris doorstaan (gelukkig is hij een alles-drinker en een ware liefhebber ;-) ).

Meer weten? Neem contact met ons op via een mailtje aan wes@triggerit.be of geef ons een belletje op +32 (0) 496 25 77 60.

 
 
 
 
 

Biershop-as-a-Service (BaaS)

 
 

Je bieren verkopen via De Bierbib is top. Maar misschien wil je net dat ietsje meer kunnen bieden aan je klanten... Je hebt mogelijk zelf al een website en misschien verkoop je zelfs via je website. Maar het klaarmaken van bestellingen is een hele klus, laat staan dat je bezig moet zijn met het opvolgen van betalingen en dan... dan moeten je bieren nog bij je klanten geraken. Lever je aan huis? Verzend je je bieren? Of kunnen je klanten enkel komen afhalen en wanneer dan? Word je al moe van dit te lezen? Dan heeft De Bierbib de oplossing voor jou; BaaS! 

BaaS of Biershop-as-a-Service is zoals je eigen webshop maar dan zonder de kopzorgen en tijdrovende bezigheden. Wij ontzorgen je volledig, van bestelling tot betaling en levering. Wij zorgen voor alles en jouw klanten kunnen op hun vertrouwde wijze blijven aankopen via je eigen website en krijgen toch de extra en persoonlijke service er zomaar bovenop.

Meer weten? Neem contact met ons op via een mailtje aan wes@triggerit.be of geef ons een belletje op +32 (0) 496 25 77 60.