Betalen en leveren of afhalen

 
 
 

Bij het plaatsen van je bestelling op onze webshop, krijg je de betaalgegevens te zien. Bij het afronden van je bestelling krijg je ook een e-mail met daarin nog eens alle betaalgegevens, zodat je zeker vooraf het juiste bedrag kan overschrijven.

Wanneer wij de betaling ontvangen hebben, contacteren wij je om een gepast moment voor de levering of afhaling af te spreken. Indien je gekozen hebt voor verzending via DPD zal je een tracking code ontvangen zodat je je bestelling kan volgen.

Je wil komen afhalen? Welkom! Elke bestelling kan steeds op afspraak worden afgehaald bij De Bierbib te Messelbroek, Eikeveldstraat 39.

 

Je woont in de regio Hageland-Zuiderkempen (ongeveer 25 km rond Messelbroek) én je bestelt voor minstens €30? Top! We leveren zelf gratis aan huis, geheel coronaproof en mét het nodige persoonlijke advies. Van de streek, door de streek, voor de streek.

Je woont niet in de regio Hageland-Zuiderkempen of je bestelt voor minder dan €30? Geen probleem! DPD zal je bestelling thuis leveren, zorgvuldig verpakt en verzekerd van een goede aflevering. Je kan je bestelling bovendien volgen via de tracking code die je ontvangt en dit voor het vaste tarief van €6,99 per bestelling tot 30 kg.

De Bierbib levert op dit moment enkel binnen het Belgische grondgebied. Voor onze klanten in Nederland en Duitsland zoeken we naar een passende oplossing. Zodra die er is verneem je het hier.